Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

Ο δήμιος του Ισλάμ και η αλυσοδεμένη γυναίκα έξω από τα προπύλαια

Προσέξτε και τις φωτογραφίες των απαγχονισμένων. Η ισλαμική αγάπη στο μεγαλείο της. Και όλοι σιωπούν, κανείς δεν πρόσεξε το πανώ. Κόμματα, πνευματική ηγεσία, επαγγελματίες υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ουδείς. Δείτε το πανώ σε μεγέθυνση.

Δεν είχαν πάρει άδεια

Οι µουσουλµάνοι προχώρησαν στη δηµόσια προσευχή παρά το γεγονός ότι ούτε ο ∆ήµος Αθηναίων ούτε η Αστυνοµία είχαν δώσει σχετική άδεια για την κατάληψη των δηµόσιων χώρων, αν και οι εκπρόσωποί τους την είχαν ζητήσει.

«Η απάντηση που δώσαµε ήταν αρνητική, όπως γίνεται στις περιπτώσεις που µας ζητούν άδεια για συγκεντρώσεις. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των µουσουλµάνων µάς ζήτησαν να τους παράσχουµε αστυνοµική προστασία για ορισµένα σηµεία που είχαν επιλέξει για ναπροσευχηθούν και γιατα οποίαφοβούνταν πιθανές αντιδράσεις. Γιατον λόγο αυτόν είχαν σταλεί αστυνοµικές δυνάµεις στην Πλατεία Αττικής»,εξηγεί στα «ΝΕΑ» αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ..

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4604573

Από το olympia.gr με πληροφορίες από το Hellenic Revenge

STOP PRESS: Φίλος στο Facebook είπε ότι "οι φωτό με τους κρεμασμένους είναι καταγγελία των Ιρανών αιτούντων πολιτικό άσυλο για την κατάσταση στο θεοκρατικό Ιράν, δεν αποτελούν διαφήμιση ισλαμιστικών πρακτικών".
Αφενός αποδεχόμαστε απόλυτα την καλοπιστία του. Αφετέρου συμπεραίνουμε ότι η εκδήλωση είναι πολιτική. Όχι θρησκευτική. ΟΚ, δεκτόν. Να μας το πουν όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: