Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2010

Ο εγκωμιασμός βιασμού από τον Τσόκλη ήρθε φτηνά στην ΕΡΤ


Η διαφήμιση του περιοδικού "Mommy" από τη Νόνη Δούνια είναι ισόβαρη με τον εγκωμιασμό του βιασμού από τον Τσόκλη. Έτσι λέει το ΕΣΡ. Τα σχόλια δικά σας, αφού διαβάσετε τις αποφάσεις του "Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης".
Με πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΝΕΤ για τη μετάδοση (15/8/20101) μικρού αποσπάσματος του ντοκιμαντέρ "Ο Τσόκλης στην Ιταλία" (σε επανάληψη ολιγόλεπτο βίντεο, το ντοκιμαντέρ είχε πρωτοπροβληθεί το 2000) για τις δηλώσεις του ζωγράφου περί βιαστών, βιασμού και γυναικών καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη δεν επιτρέπονται σεξιστικές αναφορές.

Ο κ. Τσόκλης είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία τη ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία πιάνει τον άνθρωπο που τη βίασε και δεν πιάνει αυτήν την ίδια που τον προκαλεί αφού η φύση τον σπρώχνει να το κάνει αυτό. Έχω άλλες απόψεις για τα πράγματα...»

Το Mega τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί χορηγίας εκπομπής. Στην εκπομπή "Mommy το παιδί μου κι εγώ" (12-13/6/2010), το περιοδικό "Μοmmy" (ανήκει στον ΔΟΛ) είναι χορηγός της εκπομπής και δεν επιτρέπεται η προτροπή για την αγορά του κάτι που συνέβη από την παρουσιάστρια Νόνη Δούνια.

Οπότε αν είστε η ΕΡΤ και προβάλλετε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου γονιό βουλευτίνας της Πασοκάρας που εγκωμιάζει την πράξη του βιασμού θα τιμωρηθείτε όσο και το Mega που έδειξε τη Νόνη Δούνια να εγκωμιάζει το περιοδικό "Mommy".
Χα χα χα χα χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: