Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

Ραγδαίες αποκαλύψεις

Την ευθύνη για την ανασφάλεια στο κέντρο πόλεως ανέλαβε η Συνωμοσία των Πυρήνων της ΕΛΑΣ.

ΥΓ: Σε κάθε τρισμέγιστη κυβερνητική γκάφα μια υπόθεση τρομοκρατίας δώρο!
Υπενθυμίζουμε τι έγραφε το blog στις 24 Ιουνίου 2010:

Το παρακράτος ψηφίζει ΔΝΤ


Μαθήματα προβοκάτσιας και αποπροσανατολισμού παραδίδει η υπερδομή που παρέδωσε το άπαν σύμπαν στα νύχια του ανθελληνικού και απάνθρωπου εσμού των διεθνών τοκογλύφων. Αντί η ειδησεογραφία να επικεντρωθεί στην είδηση - ερώτηση βόμβα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις "διαφορές" της αγγλικής εκδοχής και της ελληνικής μετάφρασης του περιβόητου "μνημονίου" δανεισμού (βλέπε κατάσχεσης της χώρας), όλοι ασχολούνται με την έκρηξη βόμβας στο υπουργείο Χρυσοχοΐδη και τον άτυχο αστυνομικό που έχασε τη ζωή του.
Η κυβέρνηση γλιτώνει μεν τον απόλυτο διασυρμό στο εσωτερικό της χώρας αλλά δεν αποφεύγει τη διεθνή "δημοσιότητα". Ένας άνθρωπος σκοτώνεται από βόμβα που κατόρθωσε (!!!) να φτάσει στον 7ο όροφο του υπουργείου (smart bomb που θα 'λεγαν και οι τετράστεροι στρατέγκο). Η μπάλα πετιέται (ξανά) στην εξέδρα.

Διαβάστε εδώ και εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την πυρηνική βόμβα που ενεργοποίησαν κατά της επονείδιστης κυβερνητικής κουτοπονηριάς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησή τους στη Βουλή.

ΥΓ2: Σήμερον και χθες είχαμε την γκάφα(;) Πάγκαλου περί... αναδιαρθρώσεως του χρέους. Με την τρομοκρατία η μπάλα κλωτσήθηκε πάλι μέχρι τις κερκίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: