Παρασκευή, Νοεμβρίου 05, 2010

Γέμισε τη Μακεδονία αφίσες ο οικολόγος Τρεμόπουλος


Δείτε τι έχει κάνει στον στον Πολύγυρο ο "οικολόγος"...

Ενώ όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Πολυγύρου σεβάστηκαν το περιβάλλον και είναι άξιοι συγχαρητηρίων γι΄αυτό,ήρθε στην πόλη μας ο μεγάλος "οικολόγος" Τρεμόπουλος για να ρυπάνει το περιβάλλον, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες που έχουν οι πράξεις του.
Οι αφίσες είναι νόμιμες κύριε "οικολόγε" με την "πράσινη προοπτική"; Είναι αυτονόητο ότι οι αρμόδιες αρχές πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στην εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.









Να τον χαίρεστε!

http://aetoshal.blogspot.com/2010/11/blog-post_9976.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα εδώ έχουν ρημάξει διάφοροι τη Χαλκιδικη εδω και τόσα χρόνια Στέγγος στο Πόρτο Καράς, Ανδρεάδης στο Δάσος Σταυρονικήτα, Ελληνικός (στο όνομα) Χρυσός όλη τη ΒΑ Χαλκιδική, υπάρχουν ανεξέλεγκτες χωματερές, νερά σε δίκτυα που δεν επιτρέπεται να ποτίζονται ούτε χωράφια και εσείς αυτό είδατε ως πρόβλημα!!!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Η υποκρισία, ειδικά όταν χρησιμοποιείται προς αλίευση ψήφων μας απασχολεί.

Ανώνυμος είπε...

Μερικές αφίσες για να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις κάτι πραγματικά μεγαλύτερο δε θεωρώ ότι είναι πρόβλημα, σιγά, λες και έκαψε κανα δάσος κάνετε..το βρίσκω λογικό βέβαια 2 μέρες πριν τις εκλογές να προσπαθείτε να κάνετε ότι μπορείτε για να αμαυρώσετε ένα όνομα, απ' ότι έχω καταλάβει και αυτή η συκοφάντηση μέσα στο πρόγραμμα είναι...βρείτε κάτι καλύτερο, είναι πολύ μπαναλ να κατηγορούμε έναν οικολόγο για τις αφίσες ξεχνώντας οτιδήποτε άλλο και μιλώντας μόνο γιαυτό. Αν μπροστά στα προβλήματα της χώρας πιστεύετε πως το σημαντικότερο είναι οι αφίσες του Τρεμόπουλου τότε ειστε μακράν νυχτωμένοι...Κι εσεις που βγάζετε φωτο καίτε μπαταρίες και ρεύμα και χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή 24/7 και εκτυπώνετε τις φωτο κάνετε διπλό κακό για να κράξετε το ίδιο. αμα είναι να τα βάλουμε κάτω...αστα

Ανώνυμος είπε...

Πώς φαίνεται ότι κάποιος άνθρωπος πατάει κάλους... Δεν βρήκαν τίποτα άλλο για να τον κατηγορήσουν οι αφίσες τους μάραναν. Λες κι έχει άλλο τρόπο να προβάλει τις απόψεις του. Πόσες φορές τον πρόβαλαν οι τοπικές εφημερίδες, τα κανάλια, τα ράδια; Μόνο λασπολογούν εναντίον του.

Ανώνυμος είπε...

Καμικάζι έσπειρε την Παρασκευή το θάνατο σε σουνιτικό τέμενος του βορειοδυτικού Πακιστάν. Οι νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας ξεπερνούν τους 50, ενώ 80 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ο βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος ανάμεσα στους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στο τέμενος του χωριού κοντά στην Πεσαβάρ για την προσευχή της Παρασκευής, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Στο τέμενος επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Τηλεοπτικές εικόνες κατέγραψαν γυναίκες να ουρλιάζουν, ηλικιωμένους άνδρες με αίμα στα ρούχα και ένα παιδί να μεταφέρεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών κοντινού νοσοκομείου.

Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στο Πακιστάν μετά την επίθεση αυτοκτονίας του Σεπτεμβρίου σε πομπή σιιτών μουσουλμάνων στην νοτιοδυτική πόλη Κουέτα, που άφησε πίσω της 54 ανθρώπους.

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ; ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ; ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;;;

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Για τους φίλους που ζήτησαν να προσάψουμε κάτι "άλλο" στην υποψηφιότητα Μιχάλη Τρεμόπουλου και όχι τις αφίσες ας κοιτάξουν εδώ: http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/11/o.html