Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2010

Με σκουπίδια θα ταΐζει τους φτωχούς ο Καμίνης!


Στις επίσημες προτάσεις του συνδυασμού του Γιώργου Καμίνη περιλαμβάνεται απερίφραστα η διάθεση ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ στους φτωχούς για να τα φάνε! Ανατριχιαστικά νεοφιλελεύθερη πρόταση που θα απέρριπτε ακόμα και το καθεστώς άπαρτχάιντ στη Νότια Αφρική, υπάρχει στο site του "ευγενικού" κ. Καμίνη (δείτε το εδώ). Ο εκλεκτός του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ γράφει:
" 30% των οργανικών αποβλήτων στα απορρίμματα, διάθεση τους σε πρωτοβουλίες σίτισης και κοινωνικής αλληλεγγύης με συνέπεια άμεση μείωση του όγκου και του κόστους των απορριμμάτων και ενίσχυση του κοινωνικού έργου του δήμου (σε συνεργασία με χονδρεμπόρους και σουπερμάρκετ)".
Αυτό το βαφτίζει κοινωνική αλληλεγγύη!!! Δεν φταίει, όμως, εκείνος. Οι πράσινοι συνεργάτες του, οι σχεδιαστές του προγράμματός του και οι υποστηρικτές της πολιτικής του έτσι αντιμετωπίζουν την πατρίδα μας και τις ανήμπορες τάξεις. Ως έναν μη σκεπτόμενο σκουπιδοφάγο που θα ταΐζουν με τα αποφάγια του χλιδάτου σοσιαλισμού τους.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΦΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
(την αηδιαστική πρόταση Καμίνη εντόπισε το blog dexi extrem).

ΥΓ: Τι σου κάνει η δύναμη της συνήθειας. Θέλει να υπογράψει "μνημόνια συνεργασίας με οργανώσεις πολιτών που υλοποιούν προγράμματα κοινωνικής στήριξης". Ένα μνημόνιο την ημέρα τον λαό τον κάνει πέρα...

1 σχόλιο:

Ευδοκία είπε...

κατά τις συνηθισμένες τακτικές και αυτό... αφού χρόνια τώρα στο στρατό, στα νοσοκομεία, ακόμα και σε ιδρύματα για παιδιά με σοβαρές ειδικές ανάγκες, τα είδη σίτισης είναι αγνώστων κατασκευαστών και κατά συνέπεια υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την ποιότητά τους. άλλες φορές πάλι όταν προέρχονται από γνωστές εταιρείες πρόκειται για προιόντα που πρέπει να αποσυρθούν αφού η ημερομηνία λήξης τους πλησιάζει άμεσα. Δηλαδή κοινωνικό ξεφόρτωμα.